Aanbod

Je kan bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding.

Je kan daarbij kiezen uit: 

Intuïtief wandelen

Wandelen geeft je beweging en inzichten. We gaan samen op zoek naar wat je mist in je leven.

Intuïtief tekenen

Een creatieve manier om los te komen van je denkprocessen, rust te vinden in je hoofd om zo dichter bij je kern te komen.Er is geen artistieke voorkennis nodig. Iedereen kan zich inschrijven.

Met coaching kan je veel bereiken. Hoeveel je bereikt hangt voornamelijk af van wat je doet met wat tijdens de coaching sessies wordt besproken. Het is een prachtige manier om jou een breder beeld te geven rondom je vraag. Soms duurt het ook een tijdje vooraleer effecten zichtbaar worden. 


Coaching is geen therapie. Coaching werkt alleen als je daar zelf voor kiest en je in staat bent actie te nemen. Soms is therapie meer op zijn plaats. Ik zal dat dan ook aankaarten als dat het geval zou zijn.

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
zonsopkomst

Zoek je begeleiding voor een specifiek probleem of vraag, dan heb je meestal al genoeg aan een paar sessies. Veel mensen zijn dan binnen 3 of 4 sessies klaar en kunnen weer verder. Is je vraag wat complexer of wil je meerdere veranderingen in je leven doorvoeren? Dan zijn er meer sessies nodig. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we je vraag en je doelen.

Ik heb een vraag of ik wil een kennismakingsgesprek