Brug over een Lake

Over Getting Stronger

Ontdek het ontstaan van Getting Stronger

Hoi iedereen, ik ben Nathalie, een actieve dertiger uit België, al van kinds af aan wilde ik reizen en de wereld ontdekken. Ik wist dat er iets moois in mij zat, dat ik een talent of een missie had. Ik voelde het maar wist niet hoe ik ermee moest omgaan. Rond mijn 20e begon ik als reisleidster in Turkije. Alhoewel het een mooie ervaring was, ondervond ik dat dit niet mijn ding was. Ik was op zoek naar avontuur en uitdagingen. Na 1 seizoen hield ik het voor bekeken en keerde ik terug naar België. Al snel liet ik het rondreizen en benutten van mijn “onbekend” talent, uit mijn hoofd praten en werd ik iemand die ik dacht dat ik moest zijn, voor de maatschappij, voor andere mensen.

 

Al snel had ik een goede job met een goed loon, ik was goed in wat ik deed en iedereen was tevreden. Dat was voor mij belangrijk, dat andere mensen tevreden waren. Mezelf zette ik op de tweede plaats. Op deze manier kreeg ik geen kritiek en was het ok voor anderen. Ik viel niet op, verstopte me in een hoekje, voelde me onzeker en was boos op alles en iedereen.

 

Ik was zo ver verwijderd van mezelf dat ik me steeds slechter en slechter voelde. 

 

Vanop een afstand bekeken zag mijn leven er best goed uit, vast werk, goed inkomen, mooie vooruitzichten, goede relatie, mooie reizen, goede vrienden en toch voelde ik me ongelukkig. Alsof er iets ontbrak.

 Ik voelde me niet gehoord en niet gezien, ik wist dat er diep vanbinnen iets prachtig zat en hoopte dat iemand het zou ontdekken.

 

Uiteindelijk kwam ik bijna iedere avond huilend thuis, ik wist niet meer wie ik was en waarom ik me zo ongelukkig voelde. 

Na een bore-out, ben ik op zoek gegaan naar wat geluk nu eigenlijk betekent. Zo begon ik aan de reis om mezelf te leren kennen. Ik stelde mezelf de volgende vragen: Wie ben ik? Wat is mijn talent? Wat wil ik écht?

Door veel zelfstudie en via verschillende opleidingen heb ik geleerd om meer vanuit mijn gevoel en intuïtie te leven. Doordat ik deze gevoelens van mezelf ging accepteren kreeg ik veel meer verbinding met mezelf.

Ik weet nu wie ik ben, ik sta nu stevig in mijn schoenen en schaam mij niet meer voor mezelf, ik ben een avonturier en hou van reizen rond de wereld, verschillende culturen leren kennen vind ik super interessant, het bos is mijn tweede thuis, mijn vrienden zijn als familie voor mij, ik geniet 100% van mijn leven en ga ieder nieuw avontuur aan.

 

Ik geloof nu meer dan ooit in mezelf en laat me nooit meer iets anders wijsmaken, ik ben de maker van mijn leven en niemand anders.

Getting Stronger werd opgericht om mezelf maar ook anderen te inspireren om die innerlijke kracht op te zoeken, want die zit er! Om jezelf sterker te maken, mentaal en daardoor ook fysiek. Er zit zoveel meer in ons dan we denken. Ik heb zo'n mooie persoonlijke ontwikkeling mogen meemaken en dat gun ik iedereen. Via Getting Stronger begeleid ik jou in een mooie reis naar je diepste kern, naar wie je écht bent. Het leuke is dat we dit samen doen, op jouw tempo en volledig op maat naar jouw wensen zonder dat het zweverig hoeft te zijn.

Bekijk het aanbod zodat ook jij deze mooie reis kan maken, want geloof mij, het kan!!